Toimi!

CleanUpCruelty_some1-pupuLoppu kodinpuhdistusaineiden eläinkokeille

Kielletään kodinpuhdistusaineiden eläinkokeet

Tiesitkö, että kodinpuhdistusaineiden testaaminen eläimillä on yhä vieläkin laillista EU:ssa? Allekirjoita vetoomus kodinpuhdistusaineiden eläinkokeiden kieltämiseksi EU:ssa.

Vaadi EU:ta kieltämään kodinpuhdistusaineiden eläinkokeet.

Ympäri Eurooppaa kaniinit, hamsterit, rotat ja hiiret ja muut eläimet kärsivät ja kuolevat tavallisten kodinpuhdistusaineiden vuoksi tehtävissä eläinkokeissa. Niihin ruiskutetaan kemikaaleja, niitä kaasutetaan, pakkoruokitaan ja tapetaan erilaisten aineosien testaamiseksi. Muun muassa pyykinpesuaineet, ilmanraikastimet ja astianpesukonetabletit ovat tällaisia tavallisia kodinpuhdistusaineita, joiden vuoksi testejä tehdään.

Tiesitkö, että kodinpuhdistusaineiden eläinkokeille on eettisiä vaihtoehtoja?

Kodinpuhdistusaineita voidaan valmistaa ilman eläinkokeita.

Eläinkokeettomuuden takaavan Leaping Bunny –sertifikaatin saaneet yritykset ovat osoittaneet, että kodinpuhdistusaineita voidaan valmistaa ilman eläinkokeita. Puhdistusaineissa käytettäviä turvallisten ainesosien yhdistelmiä on jo olemassa, ja uusia voidaan testävä eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita edullisempia ja tarkempia.

Kielsimme kosmetiikan eläinkokeet, nyt on kodinpuhdistusaineiden vuoro

Eurooppalaisten eläinjärjestöjen onnistuneen kampanjoinnin seurauksena EU kielsi kosmetiikan eläinkokeet. Kielto sai kosmetiikka-alan yritykset kehittämään ja ottamaan käyttöön eläinkokeettomia menetelmiä.

Jos kosmetiikka-ala voi toimia ilman eläinkokeita, niin myös kodinpuhdistusaineiden valmistajat pystyvät siihen!

 


Allekirjoita vetoomus

Tartu toimeen eläinten puolesta, ja ota osaa kampanjaamme.
Liity vaatimaan EU:lta toimia eläinten puolesta, ja allekirjoita vetoomus kodinpuhdistusaineiden eläinkokeiden kieltämiseksi EU:ssa.
Siirry allekirjoittamaan

 


Lahjoita

Tee lahjoitus koe-eläinten hyväksi.
Lahjoita soittamalla numeroon 0600 411 072 (puhelun hinta: 10,19 €/puhelu + pvm/mpm). Summa veloitetaan seuraavassa puhelinlaskussasi. Hinta sis. ALV 24 %.

 


 

Mitä muuta voit tehdä

1. Tee omasta maailmastasi eläinkokeeton

Tue eettisiä yrityksiä ostamalla vain alla näkyvällä Leaping Bunny -logolla varustettuja kodinpuhdistusaineita. Logo takaa eläinkokeettomuuden.

Leaping Bunny -logo

Suomessa myytävät eläinkokeettomat kosmetiikkatuotteet ja kodinpuhdistusaineet

 

2. Tykkää, seuraa ja levitä tietoutta!

Tiedotamme kampanjasta sosiaalisessa mediassa. Levitä viestiä eteenpäin! Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

 

 


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 5.11.2014. Toimeenpanoaika on 1.1.2015–31.12.2016 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero POL-2014-10096

Vetoa kauppiaaseen

Animalia kannustaa huomioimaan koe-eläimet myös kevätsiivouksen kynnyksellä. Suurin osa kodinpuhdistusaineista testataan eläimillä julmissa myrkytyskokeissa. Voit vähentää eläinten kärsimyksiä helposti.

Lue lisää